TEST BANK YOUR OFFICE MICROSOFT OFFICE 2013 1ST EDITION VOLUME 1 BY AMY KINSER

$20.00

Category:

Description

INSTANT DOWNLOAD WITH ANSWERS

TEST BANK YOUR OFFICE MICROSOFT OFFICE 2013 1ST EDITION VOLUME 1 BY AMY KINSER

Your Office: Microsoft Office 2013, Volume 1 (Kinser et al.)

Excel Module 1 Workshop 1

 

1) A ________ application is a computer program has a user interface comprised of a grid of rows and columns.

  1. A) database
  2. B) spreadsheet
  3. C) matrix
  4. D) tabular

Answer:  B

Diff: 1      Page Ref: 380

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

2) The intersection of a row and column is called a ________.

  1. A) cell
  2. B) container
  3. C) chamber
  4. D) cubicle

Answer:  A

Diff: 1      Page Ref: 380

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

3) Formulas and functions begin with a(n) ________ sign.

  1. A) =
  2. B) #
  3. C) @
  4. D) &

Answer:  A

Diff: 1      Page Ref: 380

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

4) Which of the following is NOT contained in a cell?

  1. A) Functions
  2. B) Formulas
  3. C) Subroutines
  4. D) Text

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 380

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

5) The extension for Microsoft Excel 2013 workbooks is ________.

  1. A) .xlx
  2. B) .xls
  3. C) .xlxs
  4. D) .xlsx

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 381

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

6) When there are multiple worksheets, you can use the keyboard shortcut Ctrl + ________ to move one worksheet to right.

  1. A) Page Down
  2. B) Page Up
  3. C) Home
  4. D) End

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 384

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

7) The keyboard shortcut to move one column to the left is ________.

  1. A) Tab
  2. B) Shift + Tab
  3. C) Ctrl + Tab
  4. D) Alt + Tab

Answer:  B

Diff: 3      Page Ref: 385

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

8) The keyboard shortcut to move to cell A1 is ________.

  1. A) Home
  2. B) Shift + Home
  3. C) Ctrl + Home
  4. D) Alt + Home

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 385

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

9) To move right one screen, you would use the keyboard shortcut ________.

  1. A) Page Down
  2. B) Shift + Page Down
  3. C) Ctrl + Page Down
  4. D) Alt + Page Down

Answer:  D

Diff: 3      Page Ref: 385

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

10) Which of the following is NOT an example of worksheet documentation?

  1. A) Descriptive drop-down documentation menus
  2. B) Descriptive worksheet names
  3. C) Descriptive cell labels
  4. D) Descriptive column titles

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 386

Objective:  Document Your Work

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

11) A comment is indicated by the presence of a ________ in the upper-right corner of a cell.

  1. A) red square
  2. B) blue square
  3. C) red triangle
  4. D) blue triangle

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 387

Objective:  Document Your Work

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

12) To insert a comment into a cell, you click New Comment in the:

  1. A) Comments group on the REVIEW tab.
  2. B) Comments group on the INSERT tab.
  3. C) Documentation group on the REVIEW tab.
  4. D) Documentation group on the INSERT tab.

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 387

Objective:  Document Your Work

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

13) Which of the following is typically NOT contained in a separate documentation worksheet?

  1. A) Author
  2. B) Modification dates
  3. C) Charts
  4. D) Modification history

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 388

Objective:  Document Your Work

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

14) The base date for date and time data in Excel 2013 is ________.

  1. A) January 1, 1000
  2. B) January 1, 1900
  3. C) December 31, 999
  4. D) December 31, 1899

Answer:  D

Diff: 3      Page Ref: 389

Objective:  Enter and Edit Data

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

15) Which of the following data types is NOT automatically right-aligned by Excel?

  1. A) Text
  2. B) Numeric
  3. C) Date
  4. D) Time

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 389

Objective:  Enter and Edit Data

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

16) The keyboard shortcut for Undo is ________.

  1. A) Ctrl + U
  2. B) Ctrl + Z
  3. C) Ctrl + Y
  4. D) Ctrl + W

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 390

Objective:  Enter and Edit Data

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

17) To insert a line break or hard return in a cell, you would press ________.

  1. A) Enter
  2. B) Ctrl + Enter
  3. C) Alt + Enter
  4. D) Shift + Enter

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 392

Objective:  Enter and Edit Data

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

18) Which of the following is NOT a cell range?

  1. A) A single cell
  2. B) Noncontiguous cells
  3. C) A table
  4. D) Contiguous cells

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 392

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

19) You can select a noncontiguous range of cells by pressing and holding the ________ key when using it in combination with other navigation keys and/or the mouse.

  1. A) Alt
  2. B) Ctrl
  3. C) F5
  4. D) F7

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 393

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

20) An example of a range of cells is ________.

  1. A) A1&A3
  2. B) A1+A3
  3. C) A1-A3
  4. D) A1:A3

Answer:  D

Diff: 1      Page Ref: 393

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

21) After selecting a row, pressing the shortcut key ________ will insert a new row above the selected row.

  1. A) Ctrl + I
  2. B) Ctrl + +
  3. C) Ctrl + #
  4. D) Ctrl + R

Answer:  B

Diff: 3      Page Ref: 396

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

22) The Merge & Center button is located in the

  1. A) Alignment group on the HOME tab.
  2. B) Styles group on the HOME tab.
  3. C) Alignment group on the PAGE LAYOUT tab.
  4. D) Styles group on the LAYOUT tab.

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 398

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

23) To select several contiguous columns, you:

  1. A) click the header of the first column, then double-click the header of the last column.
  2. B) click the header of the first column, then right-click the header of the last column.
  3. C) click the header of the first column, press and hold Shift, and click the header of the last column.
  4. D) click the header of the first column, press and hold Ctrl, and click the header of the last column.

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 400

Objective:  Manipulate Columns and Rows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

24) To select noncontiguous rows, you:

  1. A) click the header of the first row, then double-click the header of each additional row.
  2. B) click the header of the first row, then right-click the header of each additional row.
  3. C) click the header of the first row, press and hold Shift, and click the header of each additional row.
  4. D) click the header of the first row, press and hold Ctrl, and click the header of each additional row.

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 400

Objective:  Manipulate Columns and Rows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

25) In Excel, the height of the rows is measured in ________.

  1. A) points
  2. B) picas
  3. C) pixels
  4. D) ppm

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 401

Objective:  Manipulate Columns and Rows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

26) To change the width of a column, you click Column Width in the:

  1. A) Cells group on the FORMAT tab.
  2. B) Adjustment group on the FORMAT tab.
  3. C) Cells group on the HOME tab.
  4. D) Adjustment group on the HOME tab.

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 401

Objective:  Manipulate Columns and Rows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

27) To AutoFit the width of a column, you click Format and then click AutoFit Column Width in the:

  1. A) Cells group on the VIEW tab.
  2. B) Format group on the VIEW tab.
  3. C) Cells group on the HOME tab.
  4. D) Format group on the HOME tab.

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 402

Objective:  Manipulate Columns and Rows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

28) If a numerical value is too narrow to be displayed in a cell, a series of ________ characters is displayed.

  1. A) &
  2. B) @
  3. C) %
  4. D) #

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 402

Objective:  Manipulate Columns and Rows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

29) The keyboard shortcut to display the Save As dialog box is ________.

  1. A) Alt + A
  2. B) Alt + S
  3. C) Ctrl + S
  4. D) Shift + S

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 407

Objective:  Manipulate Worksheets and Workbooks

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

30) You can rename a worksheet by ________ its tab and then typing the new name.

  1. A) double-clicking
  2. B) right-clicking
  3. C) pressing Ctrl and clicking
  4. D) clicking

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 409

Objective:  Manipulate Worksheets and Workbooks

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

31) The keyboard shortcut for inserting today’s date is ________.

  1. A) Ctrl + T
  2. B) Ctrl + D
  3. C) Ctrl + ;
  4. D) Ctrl + :

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 411

Objective:  Manipulate Worksheets and Workbooks

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

32) You can copy a worksheet within a workbook, by ________, and then dragging a copy of the worksheet to its new location.

  1. A) double-clicking on the worksheet tab
  2. B) right-clicking on the worksheet tab
  3. C) clicking on the worksheet tab, pressing and holding Ctrl
  4. D) clicking on the worksheet tab, pressing and holding Shift

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 411

Objective:  Manipulate Worksheets and Workbooks

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

33) The file extension PDF stands for ________.

  1. A) Portable Data File
  2. B) Portable Data Format
  3. C) Portable Document File
  4. D) Portable Document Format

Answer:  D

Diff: 3      Page Ref: 413

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

34) Which of the follow is NOT a worksheet view?

  1. A) Normal view
  2. B) Page Layout view
  3. C) Spreadsheet Preview
  4. D) Page Break Preview

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 414

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

35) To print headings on multiple pages, you click Print Titles in the:

  1. A) Headings group on the PAGE LAYOUT tab.
  2. B) Page Setup group on the PAGE LAYOUT tab.
  3. C) Headings group on the PAGE VIEW tab.
  4. D) Page Setup group on the PAGE VIEW tab.

Answer:  B

Diff: 3      Page Ref: 419

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

36) Headers and footers contain ________ section(s).

  1. A) one
  2. B) two
  3. C) three
  4. D) four

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 419

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

37) A formula is a built-in program that would be used to find the average of a series of numbers.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 380

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

38) When using a what-if analysis, you change values in spreadsheet cells to see the effects on calculated values of interest.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 380

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

39) When collecting data in a spreadsheet, each row contains a record.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 380

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

40) A worksheet is a file containing at least one workbook.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 381

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

41) The default time interval for automatically saving Excel files is every five minutes.

Answer:  FALSE

Diff: 3      Page Ref: 383

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

42) The active worksheet has a white tab with bold letters and a thick bottom border.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 383

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

43) To make a different worksheet active, you click Change Worksheet in the Selection group on the HOME tab.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 383

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

44) To make a different worksheet active, you right-click the worksheet scroll arrows and select the worksheet in the Activate dialog box.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 384

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

45) A cell reference is a combination of a row number followed by a column letter such as 12C.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 384

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

46) To move up one screen, you use the Ctrl + Page Up keyboard shortcut.

Answer:  FALSE

Diff: 3      Page Ref: 385

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

47) When using a touch screen, the Excel 2013 commands on the Ribbon and in shortcut menus are rearranged to accommodate the use of a fingertip.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 386

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

48) A comment is added to an individual cell.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 386

Objective:  Document Your Work

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

49) Information such as the modification history of a workbook would be found in a separate documentation worksheet.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 388

Objective:  Document Your Work

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

50) Clicking a cell and then right-clicking in the formula bar displays the insertion point in the formula bar.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 388

Objective:  Enter and Edit Data

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

51) The dollar sign ($) and comma (,) are stored as part of a numeric cell value.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 389

Objective:  Enter and Edit Data

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

52) In Excel, date and time data are special forms of numeric data.

Answer:  TRUE

Diff: 3      Page Ref: 389

Objective:  Enter and Edit Data

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

53) By default, Excel places all information in a single line in a cell.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 391

Objective:  Enter and Edit Data

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

54) A contiguous cell range consists of multiple cells where at least one cell is not directly adjacent to other cells.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 392

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

55) When cutting and pasting the contents of a cell, everything in the cell, including formatting, is moved.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 392

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

56) When copying and pasting the contents of one cell into another, the destination cell has a dashed border.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 393

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

57) Dragging and dropping is an effective method for moving the contents of a cell or a range of cells to others cells.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 394

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

58) To edit the contents of a cell, you right-click the cell to enter edit mode.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 395

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

59) Merge & Center can only be applied to horizontal cell ranges.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 398

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

60) To select a column, click the letter in the header.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 400

Objective:  Manipulate Columns and Rows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

61) The width of columns is defined in points.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 401

Objective:  Manipulate Columns and Rows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

62) The AutoFill property adjusts the height of a row so that its cell contents fit in the row.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 402

Objective:  Manipulate Columns and Rows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

63) To remove a cell from a worksheet, you select the cell and press the Delete key.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 404

Objective:  Manipulate Columns and Rows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

64) If you mistakenly delete a worksheet, you can recover it by pressing Undo.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 408

Objective:  Manipulate Worksheets and Workbooks

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

65) When you insert a new worksheet, it is inserted to the right of the active worksheet.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 409

Objective:  Manipulate Worksheets and Workbooks

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

66) You can move a worksheet within a workbook, by clicking and holding on the worksheet tab and dragging the worksheet to its new location.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 411

Objective:  Manipulate Worksheets and Workbooks

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

67) Adobe System’s PDF reader application CANNOT be used to edit a document that was saved with the pdf extension.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 413

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

68) In Page Layout, default page breaks are indicated by dashed blue lines.

Answer:  TRUE

Diff: 3      Page Ref: 415

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

69) Headings place information at the top of each printed page.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 419

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

70) The normal page margins are 0.5 inches top, bottom, left, and right.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 421

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

71) When printing a workbook, the default print range is Print Active Sheets.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 422

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

72) A(n) ________ is an equation that produces results such as numbers or text.

Answer:  formula

Diff: 2      Page Ref: 380

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

73) A(n) ________ is a built-in program that performs a task such as finding the sum of a series of numbers.

Answer:  function

Diff: 2      Page Ref: 380

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

74) When collecting data in a spreadsheet, each ________ is a field in a record.

Answer:  column

Diff: 3      Page Ref: 380

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

75) When using Excel, a spreadsheet is also referred to as a(n) ________.

Answer:  worksheet

Diff: 2      Page Ref: 380

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

76) The keyboard shortcut for quickly saving files is ________.

Answer:  Ctrl + S

Diff: 2      Page Ref: 383

Objective:  Understand Spreadsheet Terminology and Components

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

77) The keyboard shortcut to move one column to the right is ________.

Answer:  Tab

Diff: 3      Page Ref: 385

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

78) To move up one row, you would use the ________ + Enter keyboard shortcut.

Answer:  Shift

Diff: 3      Page Ref: 385

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

79) A red triangle in the upper-right corner of a cell indicates the existence of a(n) ________.

Answer:  comment

Diff: 2      Page Ref: 387

Objective:  Document Your Work

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

80) Documentation such as the author and modification history are contained a separate documentation ________.

Answer:  worksheet

Diff: 2      Page Ref: 388

Objective:  Document Your Work

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

81) To place the insertion point in the contents of a cell, you ________ the cell.

Answer:  double-click

Diff: 2      Page Ref: 388

Objective:  Enter and Edit Data

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

82) ________ data contains a combination of letters, numbers, and special characters available on a keyboard.

Answer:  Text

Diff: 1      Page Ref: 389

Objective:  Enter and Edit Data

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

83) ________ data contains numbers and special characters such as the period (.) and hyphen (-).

Answer:  Numeric

Diff: 1      Page Ref: 389

Objective:  Enter and Edit Data

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

84) ________ data is automatically left-aligned by Excel.

Answer:  Text

Diff: 2      Page Ref: 389

Objective:  Enter and Edit Data

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

85) A(n) ________ cell range consists of cells directly adjacent to one another.

Answer:  contiguous

Diff: 2      Page Ref: 392

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

86) When pasting the contents of one cell into another, the cell receiving the contents is called the ________ cell.

Answer:  destination

Diff: 2      Page Ref: 392

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

87) You can select a contiguous range of cells by pressing and holding the ________ key when using it in combination with other navigation keys and/or the mouse.

Answer:  Shift

Diff: 2      Page Ref: 393

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

88) When copying and pasting the contents of one cell into another, the source cell has a(n) ________ border.

Answer:  dashed

Diff: 2      Page Ref: 393

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

89) After selecting a column, pressing the shortcut key ________ will insert a new column.

Answer:  Ctrl + +

Diff: 3      Page Ref: 396

Objective:  Manipulate Cells and Cell Ranges

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

90) The height of rows is defined in ________ .

Answer:  points

Diff: 2      Page Ref: 401

Objective:  Manipulate Columns and Rows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

91) The ________ property adjusts the width of a column so that its cell contents fit in the column.

Answer:  AutoFit

Diff: 1      Page Ref: 402

Objective:  Manipulate Columns and Rows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

92) You can use ________ to copy information from one cell, or a series of contiguous cells, into contiguous cells by dragging its handle in the desired direction.

Answer:  AutoFill

Diff: 2      Page Ref: 410

Objective:  Manipulate Worksheets and Workbooks

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

93) The ________ view is used to show page margins, print headers and footers, and page breaks.

Answer:  Page Layout

Diff: 2      Page Ref: 414

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

94) You can use ________ to manually adjust the location of page breaks.

Answer:  Page Break Preview

Diff: 2      Page Ref: 414

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

95) In Page Layout, an inserted page break is indicated by a(n) ________ line.

Answer:  solid blue

Diff: 3      Page Ref: 416

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

96) ________ shows you what your document will look like when it is printed.

Answer:   Print Preview

Diff: 1      Page Ref: 417

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

97) ________ place information at the bottom of each printed page.

Answer:  Footers

Diff: 1      Page Ref: 419

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

98) The white space at the edges of a printed page are called ________.

Answer:  margins

Diff: 1      Page Ref: 421

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

99) When using ________ orientation, the horizontal dimension of the paper is longer.

Answer:  landscape

Diff: 1      Page Ref: 422

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

100) When using ________ orientation, the vertical dimension of the paper is longer.

Answer:  portrait

Diff: 1      Page Ref: 422

Objective:  Preview, Export, and Print Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

101) Match the following keyboard shortcuts to the movement of the active cell.

 

  1. Enter
  2. Shift + Enter

III. Home

  1. Ctrl + Home
  2. Tab

 

  1. Column A of the current row
  2. Down one row
  3. One column to the right
  4. Up one row
  5. Cell A1

Answer:  B, D, A, E, C

Diff: 3      Page Ref: 385

Objective:  Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

102) Match the following terms to their definition.

 

  1. Cell reference
  2. Cell range

III. AutoFill

  1. Workbook
  2. PDF

 

  1. Copies information from a cell or cells to contiguous cells
  2. Document representation standard
  3. Selected worksheet cells
  4. Combination of a column letter and a row number
  5. File with at least on worksheet

Answer:  D, C, A, E, B

Diff: 3      Page Ref: Multiple Pages

Objective:  Multiple Objectives

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

103) Match the following terms to their definition.

 

  1. Portrait
  2. Landscape

III. Function

  1. Formula
  2. What-if analysis

 

  1. Horizontal dimension of the paper is longer
  2. An equation that produces a result
  3. Used to see how changing cell values affects calculated cells
  4. Vertical dimension of the paper is longer
  5. Built-in program that performs a task

Answer:  A, D, E, B, C

Diff: 3      Page Ref: Multiple Pages

Objective:  Multiple Objectives

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

104) Match the following buttons to their action.

 

III.

 

  1. Copy
  2. Wrap Text
  3. Cut
  4. Save
  5. Paste

Answer:  D, B, E, C, A

Diff: 2      Page Ref: Multiple Pages

Objective:  Multiple Objectives

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

105) Match the following buttons to their action.

 

III.

 

  1. Dialog box launcher
  2. Merge & Center
  3. Page Layout view
  4. Page Break Preview
  5. Normal view

Answer:  B, A, E, C, D

Diff: 3      Page Ref: Multiple Pages

Objective:  Multiple Objectives

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

106) Match the following pointers to their use.

 

III.

 

  1. Column width adjustment
  2. Move cells
  3. Move worksheet
  4. Vertical Page Break
  5. Copy cells

Answer:  B, E, A, C, D

Diff: 3      Page Ref: Multiple Pages

Objective:  Multiple Objectives

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

Your Office: Microsoft Office 2013, Volume 1 (Kinser et al.)

Integrated Projects Workshop 2

 

1) Both Access and Excel can be used to ________ data.

  1. A) collect and store
  2. B) collect, store, and sort
  3. C) store and sort
  4. D) collect and sort

Answer:  B

Diff: 1      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

2) Data is stored in Excel in ________.

  1. A) a chart
  2. B) multiple tables
  3. C) rows and columns
  4. D) reports

Answer:  C

Diff: 1      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

3) Data is stored in Access in ________.

  1. A) multiple tables
  2. B) a flat table
  3. C) a chart
  4. D) formulas

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

4) When data is imported into Excel from Access, a(n) ________ connection is created.

  1. A) temporary
  2. B) automatic
  3. C) conditional
  4. D) permanent

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

5) Because all data in Access is stored in tables, data in Excel must be in ________ before it can be imported into Access.

  1. A) table form
  2. B) list form
  3. C) report form
  4. D) object form

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 1035

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

6) Column headings in Excel become ________ when imported into Access.

  1. A) data
  2. B) forms
  3. C) field names
  4. D) records

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 1035

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

7) Rows in Excel become ________ when imported into Access.

  1. A) records
  2. B) field names
  3. C) data
  4. D) forms

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 1035

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

8) Before you import Excel data into Access, it is good practice to remove ________.

  1. A) data labels
  2. B) blank rows
  3. C) column headings
  4. D) all charts

Answer:  B

Diff: 1      Page Ref: 1035

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

9) If a worksheet has excess data that you do not want to import into an Access table, you can create a ________.

  1. A) column selection
  2. B) row selection
  3. C) named range
  4. D) data range

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 1037

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

10) When importing data from Excel to Access, you can import ________ at a time.

  1. A) one worksheet
  2. B) two worksheets
  3. C) all worksheets
  4. D) selected worksheets

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 1037

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

11) To help you import data from Excel into Access, you can follow step-by-step instructions by using the ________ Wizard.

  1. A) Import Workbook
  2. B) Import Worksheet
  3. C) Import Data
  4. D) Import Spreadsheet

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 1037

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

12) When you use the Wizard to import data from Excel into Access, which of the following is NOT an option?

  1. A) Create an embedded table
  2. B) Create a new table
  3. C) Append the Excel data to an existing table
  4. D) Create a linked table

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 1038

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

13) The Get External Data – Excel Spreadsheet dialog box offers ________ choice(s) for importing data from Excel to Access.

  1. A) one
  2. B) two
  3. C) three
  4. D) four

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 1038

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

14) In a well-designed database, a ________ key is selected for every table.

  1. A) foreign
  2. B) primary
  3. C) major
  4. D) table

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 1039

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

15) If you try to import a list into Access that does not contain a field for a primary key, Access will ________.

  1. A) ask you to create a primary key
  2. B) assign one for you
  3. C) display an error message
  4. D) import the data without a primary key

Answer:  B

Diff: 1      Page Ref: 1039

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

16) When you first open a blank database in Access, a table called ________ is automatically created.

  1. A) Table1
  2. B) BlankTable
  3. C) DataTable
  4. D) nettable

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 1040

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

17) A mail merge is a process that simplifies the task of preparing many documents that contain ________ formatting, layout, and text but where certain portions of each document vary.

  1. A) matching
  2. B) duplicate
  3. C) identical
  4. D) similar

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 1041

Objective:  Prepare Access Data for a Mail Merge

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

18) If you want to use only some of the data in an Access table, you should create a ________.

  1. A) sub-table
  2. B) query
  3. C) form
  4. D) report

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 1041

Objective:  Prepare Access Data for a Mail Merge

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

19) One of the items that typically changes in a mail merge letter is the ________.

  1. A) company name
  2. B) sender’s address
  3. C) recipient’s address
  4. D) closing

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 1041

Objective:  Prepare Access Data for a Mail Merge

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

20) When you export data to an RTF file to use in another document, ________ step(s) is(are) involved.

  1. A) one
  2. B) two
  3. C) three
  4. D) five

Answer:  B

Diff: 3      Page Ref: 1043

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

21) If a Security Warning bar displays when you first open a database, you must click the ________ button before you can make any changes to the database.

  1. A) Close Security
  2. B) Open Content
  3. C) Enable Security
  4. D) Enable Content

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 1044

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

22) The Mail Merge Wizard will not work if the Access database from which you are importing data is in ________ mode.

  1. A) locked
  2. B) security
  3. C) exclusive
  4. D) update

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 1044

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

23) A(n) ________ is used to control the use of uppercase and lowercase letters, so that even when names are entered incorrectly, they will be correct in the merged document.

  1. A) Edit field command
  2. B) Small caps command
  3. C) Format field switch
  4. D) All caps option

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 1045

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

24) To make sure that first names and last names will start with an uppercase letter, you would select ________ in the Field dialog box.

  1. A) Uppercase
  2. B) Lowercase
  3. C) First capital
  4. D) Title case

Answer:  D

Diff: 3      Page Ref: 1045

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

25) If you are not going to use a merged file again, it is good practice NOT to ________ the file.

  1. A) edit
  2. B) save
  3. C) close
  4. D) print

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 1047

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

26) Access and Excel can both be used to collect, store, and sort data.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

27) Excel has more sophisticated tools than Access for collecting, sorting, and storing data.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

28) Both Excel and Access can be used to create charts.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

29) Data CANNOT be exchanged between Access and Excel.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

30) When data is imported into Excel from Access, a permanent connection is created.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

31) When data is imported into Access from Excel, one of your options is to link the data, so that changes in Excel will be reflected in the table in Access.

Answer:  TRUE

Diff: 3      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

32) Exchanging data between Access and Excel allows you to take advantage of the strengths of each.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

33) Excel is often used when not appropriate because people are more comfortable with Excel than Access.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 1035

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

34) It is good practice to import Excel data with blank rows into Access.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 1035

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

35) Column headings in Excel become field names when imported into Access.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 1035

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

36) If you have a lot of data to enter into Access, it will be beneficial to create a form to make data entry easier.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 1035

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

37) Multiple worksheets can be imported from Excel into Access at the same time.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 1037

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

38) Trying to maintain records in two or more places is not good business practice.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 1037

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

39) Access gives you the ability to create a named range in Excel.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 1037

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

40) You can use data from either an Access table or a query for a Word mail merge.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 1041

Objective:  Prepare Access Data for a Mail Merge

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

41) In order to create a mail merge in Word, you must always create a query in Access.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 1041

Objective:  Prepare Access Data for a Mail Merge

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

42) To use Access data in a Word document, the data must first be entered directly into Access.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 1041

Objective:  Prepare Access Data for a Mail Merge

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

43) An advantage to using mail merge is that multiple documents, where only certain portions vary, can be created quickly.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 1041

Objective:  Prepare Access Data for a Mail Merge

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

44) Word includes a Letter Merge Wizard to help create customized letters.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 1044

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

45) When you open a database, a Security Warning bar appears to prevent viruses from entering your computer.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 1044

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

46) When you see the Security Warning bar, you can click the Disable Security button to continue editing your document.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 1044

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

47) When you choose the First capital format switch from the Field dialog box, all names will start with a capital letter.

Answer:  FALSE

Diff: 3      Page Ref: 1045

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

48) To export data from Access to Word, you use the Mail Merge command.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 1044

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

49) The Mail Merge Wizard allows you to preview your merged documents, before the merge is completed.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 1047

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

50) When you create a merged document, it must be saved before you can print the individual documents.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 1047

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

51) Both Access and Excel can be used to collect, store, and ________ data.

Answer:  sort

Diff: 1      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

52) Data is stored in Excel in ________.

Answer:  rows and columns

Diff: 1      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

53) Data is stored in Access in ________.

Answer:  multiple tables

Diff: 1      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

54) When data is imported into Access from Excel, a(n) ________ connection is created.

Answer:  permanent

Diff: 2      Page Ref: 1034

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

55) Because all data is stored in tables in Access, the data in Excel must be in a(n) ________ form.

Answer:  list

Diff: 2      Page Ref: 1035

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

56) Before you import data from Excel into Access, you need to make sure the data is ________.

Answer:  compatible.

Diff: 2      Page Ref: 1035

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

57) When importing data from an Excel table, rows become ________ in Access.

Answer:  records

Diff: 1      Page Ref: 1035

Objective:  Prepare Excel Data for Export to Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

58) ________ worksheet(s) can be imported from Excel into Access at the same time.

Answer:  One

Diff: 2      Page Ref: 1037

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

59) If you try to import a list into Access that does not contain a field for a ________ key, Access will assign one.

Answer:  primary

Diff: 1      Page Ref: 1039

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

60) When you import data into a new table, Access will use the field names and data types of the imported data for the new table ________.

Answer:  structure

Diff: 3      Page Ref: 1041

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

61) The Import Spreadsheet Wizard gives you the option to change the ________ and data types before you import the data.

Answer:  field names

Diff: 3      Page Ref: 1041

Objective:  Import Excel Data into Access

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

62) One common example of using ________ data in a Word document, is to create a mail merge.

Answer:  Access

Diff: 2      Page Ref: 1041

Objective:  Prepare Access Data for a Mail Merge

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

63) A(n) ________ is a process that allows you to prepare multiple documents that contain identical text but where only certain portions of each document vary.

Answer:  mail merge

Diff: 2      Page Ref: 1041

Objective:  Prepare Access Data for a Mail Merge

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

64) Data for a mail merge in Word can come either from a(n) ________ table or query.

Answer:  Access

Diff: 2      Page Ref: 1041

Objective:  Prepare Access Data for a Mail Merge

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

65) To find customers who have birthdays in a specific month, you must first create a(n) ________.

Answer:  query

Diff: 1      Page Ref: 1041

Objective:  Prepare Access Data for a Mail Merge

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

66) The ________ bar reports that certain features of Access have been disabled to maintain security and prevent viruses from infecting your computer.

Answer:  Security Warning

Diff: 2      Page Ref: 1044

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

67) The ________ Wizard can be used to export data from Access to be used in Word.

Answer:  Mail Merge

Diff: 2      Page Ref: 1044

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

68) If you are going to use a merged file just one time, it is not necessary to ________ it.

Answer:  save

Diff: 2      Page Ref: 1047

Objective:  Export Access Query Results to Word

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

69) Match the terms with their correct definition.

 

  1. Named range
  2. Mail merge
  3. Query
  4. Security warning

 

  1. Displays when you open a database
  2. A specific name given to a range of cells other that the cell reference
  3. A process that produces multiple documents
  4. Produces a subset of data that matches specific criteria

Answer:  B, C, D, A

Diff: 2      Page Ref: Multiple Pages

Objective:  Multiple Objectives

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

70) Match the terms with their correct definition.

 

  1. Import Spreadsheet Wizard
  2. Mail Merge Wizard
  3. Rich Text Format (RTF)
  4. Format field switch

 

  1. Helps create multiple documents where some elements vary in each
  2. A file format that retains the formatting of the original document
  3. Provides steps to help import Excel data into Access
  4. Controls formatting, such as uppercase and lowercase letters

Answer:  C, A, B, D

Diff: 2      Page Ref: Multiple Pages

Objective:  Multiple Objectives

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

Your Office: Microsoft Office 2013, Volume 1 (Kinser et al.)

Windows 8 Module 1 Workshop 2

 

1) The File Explorer address bar contains ________ and ________ buttons.

  1. A) Maximize, Minimize
  2. B) Up, Down
  3. C) Left, Right
  4. D) Back, Forward

Answer:  D

Diff: 3      Page Ref: 46

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

2) The left pane on the File Explorer window is called the ________ Pane.

  1. A) Navigation
  2. B) Exploration
  3. C) Integration
  4. D) File List

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

3) The right pane of the File Explorer window is called the ________ pane.

  1. A) navigation
  2. B) exploration
  3. C) integration
  4. D) file list

Answer:  D

Diff: 1      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

4) ________ Explorer is a program used to create and manage folders and files.

  1. A) Internet
  2. B) Microsoft
  3. C) File
  4. D) Disk

Answer:  C

Diff: 1      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

5) The File Explorer ________ allows users to interact with the operating system by using tabs.

  1. A) Ribbon
  2. B) taskbar
  3. C) Start Button
  4. D) Menu

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

6) The ________ bar allows the user to minimize, maximize, and close windows.

  1. A) menu
  2. B) title
  3. C) task
  4. D) status

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

7) The ________ bar provides information about the selected window or object.

  1. A) menu
  2. B) title
  3. C) task
  4. D) status

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

8) To expand or collapse folders, ________ the folder name in the Navigation Pane.

  1. A) double-click
  2. B) right-click
  3. C) left-click
  4. D) center-click

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 50

Objective:  Open and Navigate File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

9) Folders created within folders are called ________.

  1. A) subfiles
  2. B) subfolders
  3. C) inner folder
  4. D) file lists

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 53

Objective:  Working with Folders

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

10) Folders that exist in more than one location have been ________.

  1. A) moved
  2. B) renamed
  3. C) copied
  4. D) deleted

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 55

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Folders

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

11) Folders that have been relocated have been ________.

  1. A) moved
  2. B) renamed
  3. C) copied
  4. D) deleted

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 55

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Folders

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

12) Folders that are no longer needed should be ________.

  1. A) moved
  2. B) renamed
  3. C) copied
  4. D) deleted

Answer:  D

Diff: 1      Page Ref: 55

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Folders

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

13) ________ a folder to assign it a new name.

  1. A) Move
  2. B) Rename
  3. C) Copy
  4. D) Delete

Answer:  B

Diff: 1      Page Ref: 57

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Folders

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

14) To copy multiple files at a time, press and hold down the ________ key.

  1. A) C
  2. B) Tab
  3. C) Shift
  4. D) Ctrl

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 59

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

15) To copy a non-adjacent group of files, press and hold the ________ key.

  1. A) C
  2. B) Tab
  3. C) Shift
  4. D) Ctrl

Answer:  D

Diff: 3      Page Ref: 61

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

16) Files can be moved from one folder to another by using the ________ method.

  1. A) point
  2. B) drag
  3. C) click-it
  4. D) transpose

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 62

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

17) To look at files without opening the file, use the ________ method.

  1. A) copy
  2. B) move
  3. C) select
  4. D) preview

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 62

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

18) ________ is a common image editing tool in Windows 8.

  1. A) Paint
  2. B) WordPad
  3. C) Excel
  4. D) Snip

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 63

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

19) ________ is a common text editing tool in Windows 8.

  1. A) Paint
  2. B) WordPad
  3. C) Excel
  4. D) Snip

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 75

Objective:  Open and Manage Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

20) When you name a file, you cannot include ________.

  1. A) letters
  2. B) numbers
  3. C) spaces
  4. D) colons

Answer:  D

Diff: 3      Page Ref: 64

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

21) To use the key command to copy a file, hold down the Ctrl key and press ________.

  1. A) c
  2. B) a
  3. C) x
  4. D) v

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 65

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

22) To use the key command to cut a file , hold down the Ctrl key and press ________.

  1. A) c
  2. B) a
  3. C) x
  4. D) v

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 65

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

23) The key command to paste a file is hold down the Ctrl key and press ________.

  1. A) c
  2. B) a
  3. C) x
  4. D) v

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 65

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

24) Files that have been zipped take ________ storage space.

  1. A) less
  2. B) more
  3. C) equal amounts of
  4. D) no amount of

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 65

Objective:  Zip and Extract Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

25) In File Explorer, the Zip button is located within the ________ tab.

  1. A) Home
  2. B) File
  3. C) Share
  4. D) View

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 66

Objective:  Zip and Extract Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

26) In order to view a zipped file, you must ________ the file.

  1. A) extract
  2. B) save
  3. C) compress
  4. D) view

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 67

Objective:  Zip and Extract Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

27) A(n) ________ is a custom file property that allows you to add keywords to a file to categorize and organize.

  1. A) name
  2. B) tag
  3. C) extension
  4. D) objective

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 69

Objective:  Add Tags to Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

28) The ________ holds all the files that have been deleted.

  1. A) USB Drive
  2. B) File Icon
  3. C) Search Charm
  4. D) Recycle Bin

Answer:  D

Diff: 1      Page Ref: 72

Objective:  Identify Desktop Elements

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

29) ________ boxes present information or require a response from the user.

  1. A) Dialog
  2. B) Graphic
  3. C) Menu
  4. D) Command

Answer:  A

Diff: 1      Page Ref: 74

Objective:  Open and Manage Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

30) To move a window, click the ________ bar , hold down the left mouse button, and drag the window to a new location.

  1. A) task
  2. B) status
  3. C) title
  4. D) command

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 74

Objective:  Open and Manage Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

31) ________ is a way to arrange open windows by dragging them to the edge of the screen.

  1. A) Snap
  2. B) Cut
  3. C) Move
  4. D) Copy

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 77

Objective:  Open and Manage Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

32) To switch between multiple windows, swipe from the left bezel towards the ________.

  1. A) left
  2. B) right
  3. C) center
  4. D) bottom left

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 79

Objective:  Open and Manage Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

33) Placing one open window on top of another open window with just the title bar and a portion of the border visible, is known as ________.

  1. A) sorting
  2. B) searching
  3. C) indexing
  4. D) cascading

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 82

Objective:  Open and Manage Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

34) To change the desktop background in Windows 8, right-click the mouse button to display a shortcut menu and select ________.

  1. A) Personalize
  2. B) Identify
  3. C) Backgrounds
  4. D) Graphics

Answer:  A

Diff: 1      Page Ref: 84

Objective:  Change the Appearance of the Desktop

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

35) When setting a screen saver, a reasonable amount of time for most users would be ________.

  1. A) 60 seconds
  2. B) 120 minutes
  3. C) 10 minutes
  4. D) 1 minute

Answer:  C

Diff: 1      Page Ref: 87

Objective:  Change the Appearance of the Desktop

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

36) All of the following are techniques to display open windows EXCEPT ________.

  1. A) side by side
  2. B) stacked
  3. C) cascade
  4. D) continuous

Answer:  D

Diff: 1      Page Ref: 79

Objective:  Work with Multiple Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

37) The command key to switch between windows is Alt + ________.

  1. A) Ctrl
  2. B) Tab
  3. C) Shift
  4. D) Enter

Answer:  B

Diff: 1      Page Ref: 79

Objective:  Work with Multiple Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

38) ________ combinations are a set of keys pressed together to perform some sort of action.

  1. A) Key
  2. B) Click
  3. C) Mouse
  4. D) Gesture

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 79

Objective:  Work with Multiple Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

39) When you ________ a window it is removed from the screen, but the program is still running.

  1. A) maximize
  2. B) close
  3. C) open
  4. D) minimize

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 81

Objective:  Work with Multiple Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

40) The ________ taskbar buttons allow you to start programs with one click.

  1. A) Pinned
  2. B) Start
  3. C) Continue
  4. D) Open

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 73

Objective:  Understand the Taskbar

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

41) File Explorer is a program used to navigate the Internet.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

42) File Explorer in Windows 8 has a similar interface as the previous versions except the File menu is no longer at the top of the screen.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

43) Windows allows users to interact with the operating system using tabs instead of menus.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

44) The new File Explorer window has four tabs: File, Home, Save, and Communicate.

Answer:  FALSE

Diff: 3      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

45) The address bar includes back and forward buttons which allow you to browse folders.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

46) The Status bar is located at the top of the window.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

47) A USB flash drive allows users to browse files found on the network drives.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

48) To expand or collapse a folder, double-click the folder name in the Navigation Pane.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

49) Folders contained within folders are called sub-categories.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 53

Objective:  Working with Folders

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

50) Dragging files from one location to another on different devices results in a move.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 56

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Folders

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

51) You can rename a folder by right-clicking the folder name in the Navigation Pane.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 58

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Folders

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

52) To copy a group of non-adjacent files, hold down the shift key and select the files.

Answer:  FALSE

Diff: 3      Page Ref: 61

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

53) To move files from one folder to another, you can use the drag method.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 57

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

54) The Preview pane in File Explorer is turned on by default.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 62

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

55) A file extension is usually the three to four characters after a period in the filename.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 63

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

56) In Windows 8 the maximum characters allowed in a file name is 250.

Answer:  FALSE

Diff: 3      Page Ref: 64

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

57) Using the ? in a filename is disallowed.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 64

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

58) The key command to select all files is Ctrl + v.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 65

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

59) In order to view a zipped folder, you need to extract the files.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 67

Objective:  Zip and Extract Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

60) A tag is a custom file property that allows you to add keywords to files to categorize and organize them.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 69

Objective:  Add Tags to Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

61) The taskbar is the long horizontal bar at the bottom of your screen.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 73

Objective:  Understand the Taskbar

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

62) The pinned taskbar buttons let you start programs with one click.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 73

Objective:  Understand the Taskbar

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

63) Dialog boxes present information or require a response from the user.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 74

Objective:  Open and Manage Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

64) To change the desktop background, click Changes from the shortcut menu.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 85

Objective:  Change the Appearance of the Desktop

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

65) The default time for a screen saver to start is one hour.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 85

Objective:  Change the Appearance of the Desktop

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

66) File ________ is a program used to create and manage folders and files.

Answer:  Explorer

Diff: 1      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

67) On the computer, a(n) ________ is a rectangular frame that displays a program, folder, or file.

Answer:  window

Diff: 1      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

68) In Windows 8, the File Explorer icon is found on the ________ screen.

Answer:  Start

Diff: 3      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

69) A(n)_______ allows users to interact with operating system using tabs at the top of the screen instead of menus.

Answer:  Ribbon

Diff: 2      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

70) The File Explorer Ribbon has four tabs: File, Home, Share, and ________.

Answer:  View

Diff: 3      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

71) A collection of related commands on a Ribbon tab is called a(n) ________.

Answer:  group

Diff: 2      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

72) The ________ bar is located at the bottom of the window in File Explorer.

Answer:  Status

Diff: 2      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

73) A small storage device that plugs into your USB port is called a USB ________ drive.

Answer:  flash or thumb

Diff: 1      Page Ref: 48

Objective:  Using File Explorer

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

74) ________ are used to store related documents.

Answer:  Folders

Diff: 1      Page Ref: 53

Objective:  Working with Folders

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

75) ________ a file is the process of dragging files from one location to another location on the same storage device.

Answer:  Moving

Diff: 1      Page Ref: 57

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Folders

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

76) ________ a file is the process of dragging files from one location to another on a different storage device.

Answer:  Copying

Diff: 1      Page Ref: 56

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Folders

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

77) To rename a folder, ________ the name of the folder in the Navigation Pane or File list and select Rename from the shortcut menu.

Answer:  right-click

Diff: 2      Page Ref: 58

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Folders

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

78) Windows 8 will allow up to ________ characters in a file name.

Answer:  255

Diff: 3      Page Ref: 64

Objective:  Copy, Move, Rename, and Delete Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

79) Compressing one or more files into a single folder is called ________.

Answer:  zipping

Diff: 2      Page Ref: 65

Objective:  Zip and Extract Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

80) A zipped file must be ________ before it can be viewed.

Answer:  extracted

Diff: 2      Page Ref: 67

Objective:  Zip and Extract Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

81) A(n) ________ is a custom file property that allows you to add keywords to files to categorize and organize them.

Answer:  tag

Diff: 2      Page Ref: 69

Objective:  Add Tags to Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

82) The ________ is a long horizontal bar at the bottom of your screen.

Answer:  taskbar

Diff: 1      Page Ref: 73

Objective:  Understand the Taskbar

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

83) The ________ taskbar buttons let you start programs with one click.

Answer:  Pinned

Diff: 1      Page Ref: 73

Objective:  Understand the Taskbar

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

84) The bar at the top of a window is called the ________ bar.

Answer:  title

Diff: 1      Page Ref: 74

Objective:  Open and Manage Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

85) ________ is a quick way to arrange open windows by dragging them to the edge of the screen.

Answer:  Snap

Diff: 2      Page Ref: 77

Objective:  Open and Manage Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

86) Swiping the left bezel towards the right is known as ________.

Answer:  gesturing

Diff: 3      Page Ref: 79

Objective:  Work with Multiple Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

87) A set of keys pressed with together to perform some action is known as key ________.

Answer:  combinations

Diff: 2      Page Ref: 79

Objective:  Work with Multiple Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

88) The key combination to switch between windows is hold down Alt key and press ________.

Answer:  Tab

Diff: 3      Page Ref: 79

Objective:  Work with Multiple Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

89) To change a desktop background, right-click on the desktop to display the shortcut menu and select ________.

Answer:  Personalize

Diff: 3      Page Ref: 85

Objective:  Change the Appearance of the Desktop

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

90) The default time set for a screen saver is ________ minutes.

Answer:           10 or ten

Diff: 3      Page Ref: 87

Objective:  Change the Appearance of the Desktop

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

91) Match the following keystrokes to their description.

 

  1. Select all files
  2. Copy

III. Cut

  1. Paste
  2. Switch between windows

 

  1. Ctrl + v
  2. Ctrl + c
  3. Ctrl + x
  4. Ctrl + a
  5. Alt + Tab

Answer:  D, B, C, A, E

Diff: 2      Page Ref: 65, 79

Objective:  Working with Files and Windows

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

92) Match the following Windows features to their description.

 

  1. File Explorer
  2. Status bar

III. Taskbar

  1. Rename
  2. Subfolder

 

  1. Located at the bottom of the window
  2. Used to create and manage folders and files
  3. A folder within a folder
  4. Select a file and press F2
  5. Horizontal bar at the bottom of screen

Answer:  B, A, E, D, C

Diff: 2      Page Ref: 48, 53, 64, 73

Objective:  Using File Explorer; Working with Windows, Folders, Libraries and Files

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1