Transcultural Nursing  Assessment and Intervention 6th Edition by Joyce Newman Giger  – Test Bank

$20.00

Description

INSTANT DOWNLOAD COMPLETE TEST BANK WITH ANSWERS

 

Transcultural Nursing  Assessment and Intervention 6th Edition by Joyce Newman Giger  – Test Bank

 

Sample  Questions

 

Giger: Transcultural Nursing, 6th Edition
Giger & Davidhizar’s Culturally Competent Test Bank: NCLEX-RN Review
Chapter 6: Environmental Control
MULTIPLE CHOICE
1. The nurse suspects that the client has nontraditional health beliefs and often uses
nontraditional remedies to treat various illnesses. What is the best approach for obtaining
this information from the client?
A.
“What are your favorite foods?”
B.
“Have you been taking any remedies that your family taught you to use?”
C.
“Would you like to keep wearing that gold cross while you are in the hospital?”
D.
“You haven’t been eating any of those funny herbs your people use, have you?”
ANS: B DIF: Cognitive Level: Application
KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance
2. If people have a fatalistic attitude toward life, they are likely to seek medical
attention:
A.
More readily.
B.
Less readily.
ANS: B DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance
3. An individual’s feelings of environmental control will affect beliefs about compliance
with a medical regimen. Which of the following is most likely to be true?
A.
A person with internal locus of control will be more likely to feel personal actions
that can influence future health.
B.
A person with external locus of control will be more likely to feel personal actions
that can influence future health.
C.
A person who believes in fate and change as an important determinant of nature
has an internal locus of control.
D.
A belief that the natural course of nature cannot be affected by individuals indicates
belief in internal locus of control.
ANS: A DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance
4. The nurse is admitting a 40-year-old female patient newly emigrated from Mexico.
The patient has hypertension. As this is the initial visit to the clinic, the best approach to
assess what, if any, folk medicine the patient may have used is for the nurse to ask:
A.
“What have you been doing to treat your symptoms?”
B.
“Have you been using any remedies that come from Mexico?”
C.
“Would you like to keep wearing that garlic necklace while you are in the hospital?”
D.
“Have you been using herbs to treat your illness?”
ANS: A DIF: Cognitive Level: Application
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
5. Every society has what is called the dominant value orientation. Which of the
following best describes the dominant value orientation of the majority culture in the
United States?
A.
Belief in ancestral knowledge and reverence for aged members of the society
B.
Working hard and being self-supporting and financially independent
C.
Living within a communal group and rejecting personal belongings
D.
Moving away from other people and living in a cabin without heat, lights, or water
ANS: B DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity

 

Giger: Transcultural Nursing, 6th Edition
Giger & Davidhizar’s Culturally Competent Test Bank: NCLEX-RN Review
Chapter 7: Biological Variations
MULTIPLE CHOICE
1. In assessing baseline color of skin, the abdomen can be expected to be:
A.
Least pigmented.
B.
Most pigmented.
C.
Unreliable for examination.
D.
Unrelated to other areas.
ANS: A DIF: Cognitive Level: Application
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Physiological Integrity
2. A newborn with which of these skin colors would rarely have Mongolian spots?
A.
Yellow
B.
Red
C.
Brown
D.
White
ANS: D DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Physiological Integrity
3. Susceptibility to disease is based on cultural heritage.
A.
True
B.
False
ANS: B DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance
4. Seminole, Pima, and Papago Indians are known to have been highly susceptible to
diabetes mellitus.
A.
True
B.
False
ANS: A DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Physiological Integrity
5. Keloids are more commonly seen in:
A.
Asians
B.
Blacks
C.
American Indians
D.
Europeans
ANS: B DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance
6. One category of drugs thought to be metabolized differently by virtue of race is
antihypertensives. You have a 28-year-old African-American male patient who has just
been diagnosed with hypertension. Based on your knowledge, you would expect which
category of antihypertensives to be the least efficacious for your patient because these
types of drugs would have to be given at a higher dose?
A.
Alpha-adrenergic receptor blocking agents
B.
Beta-adrenergic receptor blocking agents
C.
ACE inhibitors
D.
Calcium channel blockers
ANS: B DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Category: Physiological Integrity
7. Jenny Jones is a 45-year-old African American admitted to the psychiatric unit with
paranoid schizophrenia. She is put on Risperdal (risperidone). Based on your knowledge,
you realize that the drug is an antipsychotic. Because of Jenny’s race, it is possible that
she might develop which of the following disorders as a side effect of this drug?
A.
Tardive dyskinesia
B.
Echolalia
C.
Dysphagia
D.
Echopraxia
ANS: A DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Physiological Integrity
8. Angiotensin-converting enzyme inhibitors such as captopril (Capoten) tend to be less
effective as single therapy for which of the racial/ethnic groups listed below?
A.
Whites
B.
Hispanics
C.
Asians
D.
African Americans
ANS: D DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Evaluation
MSC: NCLEX Category: Physiological Integrity
9. Betty Chang, a 60-year-old Chinese patient, is admitted to your unit. She is placed on
all of the drugs below. However, based on your cultural knowledge, you would need to
pay particular attention to Betty because of which drugs?
A.
Dyazide (hydrochlorothiazide/triamterene)
B.
Glucophage (metformin)
C.
Propanolol (Inderal)
D.
Atacand (candesartan)
ANS: C DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Physiological Integrity
10. Succinylcholine (Anectine) is a muscle relaxant used during surgery. It is inactivated
by hydrolysis by the enzyme pseudocholinesterase. Some individuals have the atypical
form of the enzyme and may develop prolonged muscle paralysis and inability to breathe
after this drug is administered. Which of the groups listed below has the greatest risk (in
fact, it is said to be 1 out of 135)?
A.
African Americans and Asians
B.
American Indians and Hispanics
C.
Jews and Alaskan Eskimos
D.
Asians and Whites
ANS: C DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Physiological Integrity
11. Mr. Johansen, born in Sweden, is fair-skinned, blond, and blue-eyed and has little
body hair. Mr. Stavros, born in Greece, is olive-skinned, has dark brown hair and eyes,
and has thick, dark body hair. This is an example of:
A.
Environmental control of culture.
B.
Social organization of a culture.
C.
Biological variations in racial groups.
D.
Variation in space orientation of a culture.
ANS: C DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Physiological Integrity